maanantai 14. elokuuta 2017

PALUU ARKEEN (MY DAY - SNAPCHAT EDITION)

Päätin eilen, että tästä päivästä haluan tehdä jonkin sorttisen mydayn ja päätin hyödyntää Snapchattiä. Tänään oli erilainen päivä, koska jatkoin lähihoitajaopintoja aika pitkän tauon jälkeen. Aloitin viimeisen vuoden, jolle olin valinnut osaamisalaksi sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan. Eiköhän aloiteta!

 Aamulla herätys soi kello 8. Päätin ensimmäisen päivän kunniaksi olla torkuttamatta, joten nousin reippaasti ylös ja menin suoraan suihkuun. Suihkun jälkeen nappasin aamukahvin sekä meikkipussin ja menin valmistautumaan. Kun meikki oli saatu hoidettua suuntasin vaatekaapille. Päädyin mustiin farkkuihin, valkoiseen t-paitaan ja valkoiseen farkkutakkiin. Lähdin yhdeksän jälkeen tankkaamaan autoa, jonka jälkeen hain kaverini kyytiin ja suunnattiin koululle, jossa ekat tunnit alkoi kello 10. Ekoilla tunneilla ei ollut mitään ihmeellistä, pääosin käytiin vaan läpi tulevaa vuotta. 

 Viimeisillä tunneilla päästiin jo itse asiaan ja käytiin läpi hoidon tarpeen arviointia. Oli ihan mielenkiintoista asiaa ja aika meni tosi nopeasti. Oikeastaan voisi sanoa, että opiskelutauon jälkeen on mukava olla taas koulussa. Ihana saada vanhat tutut rutiinit takaisin. Pian pääsee myös työharjotteluihin, jotka on varmasti mielenkiintoisia! Koulu loppui puoli neljä, jonka jälkeen lähdin kotia kohti. Mua ei väsyttänyt koko päivänä koulussa, mutta autoon päästyä alkoi väsymys ja päänsärky. Kotiin päästyä heitin heti kotivaatteet päälle, söin päivällistä ja otin rennosti telkkarin ääressä. Onneksi en ottanut päiväunia (johon mulla on vahvaa taipumusta haha), niin saa illalla kunnolla unta.

Ekan koulupäivän väsymys jatkui ja päätin pitää ihan vaan koti-illan tietokoneen ääressä. Koneella olemisen jälkeen pyysin äitiä hieromaan mun selkää, joka antoi hyvän pohjan fysioterapeutin antamille liikkeille selkää varten. Ilta jatkui sen jälkeen ihan normaalisti; söin iltapalaa, pesin meikit sekä hampaat ja katselin sängyssä telkkaria. Täytyy yrittää mennä aikaisin nukkumaan, koska huomenna koulu alkaa jo 8:15. Luulen, että mulla menee hetki tottua näihin aamuherätyksiin. 

Kiitos, kun luit!

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mulla alkaa ensi viikolla työt ja musta tuntuu myös, että mulla menee hetki tottua aamuherätyksiin. :D Ihana banneri sulla muuten! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Itse aloittelen koulun vasta syyskuun alussa, kauhulla odotan miten jaksan aamuisin herätä :D Ja komppaan ekaa kommentoijaa - sulla on upea banneri! :)

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Onneksi on hetki noista omista opiskeluista, ni on tottunut aamulla heräämään aina töihin :D Tosin välillä vaikeuttaa vuorotyö niin on ärsyttävää jos on klo 21 töissä illalla ja pitäisi aamu 8 olla taas töissä.. mutta kyllä niistä vielä jotenkin selviää :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tehnyt vuorotyötä ja vaatii se kyllä totuttelua :'D

      Poista
  4. Kiva postaus ja hyvä idea tää snapchat versio

    VastaaPoista