keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

EBAY TILAUKSIA OSA 2

Tein noin vuosi sitten postauksen jossa esittelin asioita, joita olin tilannut Ebaysta. Nyt ajattelin tehdä jatkoa sille ja esitellä muutaman jutun, jotka oon tilannut.
Ensimmäisenä nää kengät. Hintaa näillä oli noin 16 euroa ja ilmaiset toimituskulut. Otin koon 37 ja vastasi täysin kokoaan. En tarkkaan muista, että kauan näillä kesti saapua Suomeen, mutta veikkaan, että noin 3-4 viikkoa. Yllätyin näitten laadusta. Pohjat on tosi jämäkät ja nää on tosi mukavan tuntuset jalassa. On kyllä päässyt käyttöön, tykkään!

Seuraavana nää meikkisudit. Nää on ilmeisesti feikkiversiot Real techniquesin meikkisudeista. En tiennyt asiasta tilatessa ja tajusin sen vasta, kun sisko osti aidot sudit ja huomasin, että nää on täysin samanlaiset. Ainut ero on se, että näissä ei ole niitä tekstejä varressa. Hintaa tällä setillä oli yhteensä noin 3,50 euroa ja toimitusaika oli noin 3 viikkoa. Kaksi ensimmäistä vasemmalta on ollut kovassa käytössä. Sudit on tosi pehmeitä ja oon saanut näillä hyvää jälkeä aikaan. Tykkään tosi paljon!

Viimeisenä kasa chokereita! Paketissa oli 8 kappaletta, mutta esittelen vain 6, koska kaksi muuta ei ollut niin mun mieleen. Hintaa tällä paketilla oli noin 2 euroa ja toimitusaika oli suunnilleen 3 viikkoa. Korut on ihan hyvä laatusia, kestää kyllä varmasti käyttöä. Yllätyin miten kivoja nää on, koska ensin ajattelin, että tuolla hinnalla ei voi saada mitään hyvää. Tykkään näistä kyl tosi paljon! Tulee varmasti käyttöön.

6 kommenttia:

  1. Oih noi kengät on tosi kauniit!

    https://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan upeat kengät ja ihania choker:ita♥ Pitäis varmaa iteki kattoo mitä ebay:sta löytyy ainaki noiden chokeriden kohdalla ku esim. H&M:ssa on ihania mut yks yksinäinen maksaa siel about 10€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep, Ebaysta saa kyllä super paljon halvemmalla!

      Poista
  3. Ihania tuotteita kaikki! Taidan käydä ebay:n sivuilla kattoo mitä siel on. :)

    Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi?

    VastaaPoista