tiistai 20. helmikuuta 2018

BLOGIN UUSI NIMI JA ULKOASU

Muokkailin tänään otettuja kuvia ja sain ulkoasu inspiraation, jonka päätin sitten toteuttaa. Edellinen ulkoasu oli blogilla kauan ja jotenkin tuntui oikealta muuttaa se, kun on itsekin jollain tasolla muuttunut. Samalla tein ison päätöksen ja muutin myös blogini nimen. Blogi on ollut Reetta Eveliina niminen muutaman vuoden ajan, mutta nyt oli senkin aika muuttua. Halusin blogin nimeksi jonkun mieleenpainuvamman otsikon. Uusi nimi vain välähti mieleen ja se tuntui oikealta. Menee itsellä varmaan hetki tottua, kun blogi koki kunnon muodonmuutoksen haha. Mutta olen kyllä tällä hetkellä ulkoasuun ja nimeen tyytyväinen! Mulla on tällä hetkellä aikamoinen motivaatio tätä blogia kohtaan, eli uusia postauksia on varmasti luvassa ihan vähän ajan sisällä. 


7 kommenttia:

  1. Uusi nimi on kyl tosi upee ja todellakin mieleenpainuva :D Sopii hyvin myös sun blogille. Ulkoasun muuttaminen on joskus kyl toisinaan ihanan virkistävää. Varsinkin jos se on tosi kauan ollut samanlainen.

    VastaaPoista
  2. Oot ihan tosi kaunis ja kiva postaus, just hyvän pitunen :) En ite tykkää sellasista kamalista romaaneista niin tän pitusia on kiva lukea.

    http://kultakehykset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja tosi kiva banneri. :) Sulla on muutenkin mielenkiintoinen blogi <3

    VastaaPoista
  4. Onpas kiva blogi sulla! Oot myös todella kaunis :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista